image Het juiste licht op uw terras is zeer belangrijk. Romantisch wordt wanneer u een aantal kleine vuurtjes neerzet, zoals fakkels, vuurmanden, Bengaalse vuren, petroleumlampen, kaarsen, windlichten enzovoort. Er zijn wel talloze mogelijkheden op te sommen.

Belangrijk bij de omgang met open vuren is de veiligheid in het oog te houden. Vooral als kinderen in de buurt aan het spelen zijn. Maar onderschat u ook de wind niet. Die kan spelenderwijze in één van de vuurmanden slaan en uw hele terras staat binnen de kortste keren in lichterlaaie. Dat wenst u niemand toe.

Door te investeren in één van de sierlijke terraskachels die op de markt zijn, kunt u met een gerust hart de dag uitklinken. Ze zijn veel gezelliger dan de elektronische kachels die wel warmte bieden maar waar vaak de gezelligheid bij ontbreekt. Een terraskachel is stijlvol en doordat de vraag sinds enige tijd zeer groot is, zijn ze ook goed betaalbaar.

Of u nu een gietijzeren, inoxen, keramieken, stenen of tuinhaard op gas kiest; er zijn telkens weer voordelen en nadelen aan verbonden. Belangrijk is dat u stilstaat bij uw eigen behoeftes en de juiste keuze maakt, voor uzelf.

Terraskachel gietijzer

Een terraskachel uit gietijzer is de populairste van allen. Meer informatie terraskachel gietijzer.

Terraskachel RVS

Een terraskachel uit RVS / inox neemt u overal mee naartoe. Meer informatie over een terraskachel van RVS.

Mexicaanse terraskachel

De Mexicaanse terraskachel blinkt uit door zijn vormgeving. Meer informatie over een Mexicaanse terraskachel.

Terraskachel steen

Terraskachels uit steen zijn geen lichtgewichten maar veelzijdig in stijl. Meer informatie over een terraskachel in steen.

Terraskachel gas

Terraskachels op gas ziet u vooral in tuinen van restaurants, maar kan ook op uw terras genot zaaien. Meer informatie over terraskachels op gas.