In de tuin moet het altijd aangenaam warm zijn. Vooral s avonds, wanneer u met vrienden wilt barbecueën of de rust van de avonduren wilt genieten na een drukke werkdag, is het heerlijk om een extra warmtebron, zoals een terrashaard, achter de hand te hebben.

image Tegenwoordig kunt u de zomer nog een beetje verlengen of er sneller van genieten. Verwarmingstoestellen die uw terras ook een beetje kunnen opsmukken, zoals een terrashaard, maken dit mogelijk. U hebt deze soort warmtestralers zeker al eens als een genot ervaren tijdens een glaasje roséwijn op een terrasje bij de waterkant waar de kilte zich iets sneller manifesteert dan op het land. Of diep in de nacht bij een verjaardagsparty in de steeds frisser wordende buitenlucht.

Meer en meer vinden deze terrashaarden ook hun plaatsje in onze tuinen, op onze terrassen. Ze fleuren de frissere avonden op en kunnen misschien wel een tuinfeestje redden dat anders had moeten afgelast worden omdat het te kil aanvoelt.

De toestellen zijn er in verschillende designs en groottes zodat elkeen iets vindt naar zijn smaak en op maat voor welk terras dan ook. Ook functioneren ze vaak heel verschillend. Meer daarover leest u door onderstaande links te selecteren.

Terrashaard gietijzer

Gietijzer is een trouwe vriend die nog jaren voor plezier kan zorgen. Meer informatie over een terrashaard in gietijzer.

Terrashaard RVS

Een terrashaard uit roestvrijstaal is nauwelijks onderhevig aan weersomstandigheden. Meer informatie over een terrashaard uit RVS.

Terrashaard steen

Zelf te bouwen of laten bouwen? Terrashaard of barbecue? Of een combinatie? Meer informatie over een terrashaard uit steen.

Terrashaard gas

Wie optimaal wil verwarmen op het terras, is een terrashaard op gas zeker een overweging waard. Meer informatie over een terrashaard op gas.